Certificering

Wij zijn trots op de certificaten die wij tot zo ver hebben mogen ontvangen. Daarom delen we ze graag op onze pagina. Heeft u vragen over een certificaat? Neem dan contact met ons op.

ISO-VCA

Loon- en Aannemersbedrijf Wierda is ISO9001- en VCA** Checklist Aannemers gecertificeerd. Hierdoor blijven we altijd scherp en worden we elk jaar weer gecontroleerd. Dit vinden we erg belangrijk. Om deze certificaten te bekijken kunt u de onderstaande links gebruiken.

VCA Certificaat

ISO Certificaat

CO2 Prestatieladder

De CO₂ Prestatieladder is een instrument voor bedrijven om hun CO₂-uitstoot in kaart brengen en te verminderen. Wij zijn sinds 2023 gecertificeerd op niveau 3.

Co2 Certificaat

Eco2fuel

Ook ons bedrijf wil zijn steentje bijdragen aan duurzaamheid. Daarom zijn we sinds 2017 overgestapt op Co2 reducerende brandstof genaamd: Eco2fuel van Wiersma oliehandel.

Wij als bedrijf zijn er trots op dat wij in één jaar tijd 175.918 kilogram Co2 hebben bespaard!

SBB

Wij zijn een erkend leerbedrijf. We hopen zo studenten te helpen in hun opleiding waardoor zij in de toekomst een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het vakmanschap. Door middel van het meedoen aan evenementen zoals On Stage proberen wij enthousiaste leerlingen te stimuleren om voor dit prachtige vak te kiezen.