Bemesten

Bemesting is belangrijk voor de groei van uw gewas. Mest uitrijden kunnen wij op verschillende manieren voor u doen. Wij beschikken over diverse machines die ervoor zorgen dat de mest netjes over uw land verdeeld wordt.

Het jaar 2020 beginnen wij goed! We starten het mestseizoen namelijk met een nieuwe lichtgewicht 11,5 m3 Veenhuis tank. Ook bij de sleepslangploeg is vernieuwing; hier voegen we namelijk een nieuwe trekker aan toe; een Fendt 724 voorzien van GPS. Deze trekker is de vervanger geworden van de Fendt 716.

Vloeibare mest kunnen wij voor u uitrijden met onze Veenhuis tank. Hierbij wordt gebruik gemaakt van GPS, zodat u er zeker van bent dat dit met grote precisie op uw land wordt aangebracht. Dit geldt ook voor het sleepslangen. Dat doen wij altijd met een vaste ploeg van 3 medewerkers, met jarenlange ervaring. Ook dit wordt allemaal uitgevoerd met behulp van GPS.

Vaste mest kunnen wij ook voor u over het land verspreiden. We gebruiken daarvoor een (of 2) breedstrooier(s) die we laden met één van onze mobiele kranen. Vraag naar de mogelijkheden! Klik hier voor onze contactgegevens.

Daarnaast al dit materiaal beschikken we ook nog over een kleinere Vredo 7500 giertank, waarmee we voor u beerputten kunnen legen. Ook kan deze worden gebruikt voor het verplaatsen van kleinere hoeveelheden mest of water.

Vloeibare kunstmest kunnen wij ook voor u aanbrengen. Dit doen wij met onze nieuwe Dubex Junior Wave veldspuit. Kijk onder het kopje ‘gewasbescherming’ voor meer informatie hierover.

Mest uitrijden met de sleepslang bemester op GPS
Sleepslangpomp met vaste chauffeur
De nieuwe lichtgewicht Veenhuis tank