Grondverzet

Grondverzet vergt ontzettend veel nauwkeurigheid en inzicht. Onze medewerkers hebben hier jarenlange ervaring mee. Hierdoor kunnen zij u op allerlei manieren van grondverzet van dienst zijn. 

Land bouwrijp maken

Voor het onderhouden of vernieuwen van uw land kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn. Kijk hiervoor maar eens op de pagina  grasland onderhoud, vernieuwing en verbetering

Kraanwerk

Wij beschikken over 9 kranen in verschillende soorten en maten. Namelijk:

  • Rupskraan Hitachi ZX 210 voorzien van GPS
  • Takeuchi midi rupskraan 
  • Takeuchi mini rupskraan 2,5 ton (2 stuks)
  • Takeuchi midi mobiele kraan
  • Mobiele kraan Doosan voorzien van GPS
  • Mobiele kraan Doosan
  • Mobiele kraan Liebherr (2 stuks)

Elke kraan heeft zijn eigen vaste machinist die alle ins-en outs van zijn kraan weet waardoor hij het werk perfect voor u kan uitvoeren. Onze machinisten volgen hiervoor geregeld diverse cursussen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Het hijsbewijs, uitzetten met GPS en veilig werken langs de weg/spoor. 

Transport

Om grond, zand en andere producten te vervoeren maken wij gebruik van verschillende mogelijkheden. We beschikken namelijk over 3 grote dumpers en 1 kleine dumper voor de moeilijk bereikbare plekken. Naast deze dumpers kunnen we ook onze vrachtauto-laadkranen inzetten die (indien gewenst) ook zelf de producten kunnen opknijpen.  

Riool-en straatwerk

Ook rioolwerkzaamheden en/of straatwerk kunnen wij voor u verzorgen. Naast kraanwerk draaien onze medewerkers hun hand ook niet om voor het ouderwetse schepwerk. Zij helpen u graag problemen op te lossen! 

Verkoop producten

Niet van dat grote werk, maar wilt u liever gewoon een karretje zand ophalen? Geen probleem! Wij laden de kar voor u zodat u niet onnodig hoeft te scheppen. Indien gewenst brengen wij het ook gewoon aan huis. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

 

Midi rupskraan met vaste machinist
Rupskraan met GPS en de trekker met VGM dumper

Werken aan het spoor met de Liebherr mobiele kraan