Overige werkzaamheden

Naast het agrarisch loonwerk, grondverzet, cultuurtechnisch werk en het transport richten wij ons ook nog op andere werkzaamheden en zijn wij altijd voor het proberen van nieuwe dingen.

Ravo veegzuigwagen

Een mooi voorbeeld van dat soort werkzaamheden is de Ravo veegzuigwagen. Misschien had u het nieuwsbericht al voorbij zien komen? https://loonbedrijfwierda.nl/ravo-veegzuigwagen/

Deze veegzuigwagen hebben wij aangeschaft in 2020. Met deze machine houden wij onder andere de straten van Sneek schoon en onkruidvrij in opdracht van de Gemeente Súdwest Fryslân. Eén van onze medewerkers heeft diverse lessen gehad zodat hij precies weet hoe de machine op de efficiënte manier gebruikt kan worden. De Ravo voldoet aan de Euro 6 normen, waardoor hij veel minder schadelijke stoffen uitstoot. Goed voor het milieu dus!

Daarnaast is ook de verkeersveiligheid natuurlijk erg belangrijk, want deze veegzuigwagen rijdt midden in de stad. Daarom is deze voorzien van goede verlichting en duidelijke borden die aangeven dat dit onder ‘werkverkeer’ valt. Zo kunnen andere weggebruikers rekening houden met deze machine.

Naast het vegen van de straten kunnen wij met deze veegzuigwagen ook zorgen voor een netjes (bedrijven)terrein. Staat er heel veel onkruid? Dan laten wij een LM-trac vooraf het onkruid verwijderen. Dit wordt allemaal voor u geregeld. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden in Sneek met de Ravo veegzuigwagen

Aanleggen steigers / walbeschoeiing

Wij draaien onze handen ook niet om voor een beetje timmerwerk. Het aanleggen van steigers en/of walbeschoeiing kunnen wij ook voor u verzorgen. Samen met u nemen we de plannen door en bekijken we wat het beste bij u past. We staan nauw in contact met leveranciers van diverse materialen en kunnen u daarbij goed te woord staan.