Maisverbouw

Voor het verbouwen van mais op uw land bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen graag met het kiezen en leveren van het juiste maiszaad. Deze kunnen we vervolgens voor u zaaien en oogsten. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat het land zaaiklaar gemaakt wordt voordat de mais erin kan.

Maisrassen – Wij kunnen diverse soorten en rassen maiszaad voor u leveren en denken graag mee over welke het beste bij u en uw maisverbouw past. Als loonbedrijf zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom de maisrassen. Daarnaast staan we altijd nauw in contact met de experts.

Zaaien– Natuurlijk zaaien we de mais met behulp van onze GPS op de trekkers, zodat het er zeer nauwkeurig in komt. Dit zie je later terug in de resultaten!

Oogsten – Met onze Claas 870 hakselaar kunnen we de mais voor u hakselen. Sinds een tijdje doen wij dit met onze nieuwe kempermaisbek, welke een erg mooi resultaat geeft! In 2018 is er een compilatie video gemaakt van de maisoogst door Wierda. Deze is gemaakt door Leanwurkers. Het filmpje is zeker de moeite waard om eens te bekijken! Klik hier voor de video.

We rijden de mais naar de bult met onze 2 Veenhuis silage wagens. De bult rijden we in met één van onze 2 shofels met vaste ervaren machinist.

Toevoeging – Wij kunnen ook zorgen voor diverse toevoegingen in de mais. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Klik op de volgende link om onze contactgegevens te bekijken: Contactgegevens Wierda BV

Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat de weg voor u schoon gehouden wordt als er door de maisverbouw en maisoogst modder ligt. Dit doen wij met onze rolbezem op de trekker. Eventueel kunnen we ons tankje hier ook nog voor inzetten, waarmee we water over de weg kunnen sproeien.

Maizaaien
Maishakselen
Maishakselen